Loddo - Junibox

 
 
ÄNTLIGEN! är tiden här då Loddos box äntligen kommit =D Så spännande varje gång.Denna boxen innehöll lite intressanta men även lite udda produkter enligt mig, men kul :D
 
Boxen värde låg på 328:- 
  •  CHIAGO - Ett klämmis mellanmål som innehåller solmogna frukter, chiafrön och superfoods.
  • Smakis + frön - Festis med smak av jordgubb och citronmeliss , med smakis fick man en påse frön för att kunna odla sin egna citronmeliss
  • Dipp, Gårdschips - En dipp från gårdschips med smak av kantarell... Intressant :P
  • N!cks kexbar - En supergod kexbar utan tillsatt socker, stor favorit hos mig,
  • Nocco Cassis - En funktionsdryck innehållande BCAA, vitaminer och koffein. Smak av svartavinbär
  • Flux Drops - Sockerfria sugtabletter som används vid muntorrhet, smak av rabarber och jordgubb.
  • Comviq - Kontantkort
  • Senilsnöre - Denna skrattade jag gott åt , insåg inte först vad det var men det är ett snöre som är till för glasögon/solglasögon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu finns ett fåtal av Juniboxen kvar, beställ idag för att få en box. Eller är du intresserad av vad nästa box har att erbjuda så skriv upp dig för en prenumeration. Du kan när som helst avsluta din prenumeration,
 
Med koden: kr17 får du 10% rabatt på din första box =D
 
 
~Samarbete ~

Mjölkchoklad pannacotta

 
 
Häromdagen var jag sugen på något sött, så slängde ihop en enkel chokladpannacotta. Detta receptet räcker till 5 rejäla portioner men jag rekomenderar att antingen halvera receptet eller minska mängden per portion!
 
Ingredienser:
 
  • 5 dl vispgrädde
  • 150-200 g mjölk choklad (beronde på hur mycket choklad du vill att den ska smaka)
  • 1,5 tsk Gelatinpulver / Vegegel
 
Gör så här:
 
  1. Börja med att blanda gelatinpulvret med 1,5-2 tsk vatten och låt svälla en stund. Hacka chokladen.
  2. Koka upp grädden i en kastrull och ta av från plattan.
  3. Häll i gelatinpulvret och rör om tills det löst sig.
  4. Rör ner chokladen i den varma grädden och rör om tills allt är smält.
  5. Häll upp i portionsglas och ställ i kylen för att svalna och tills den har stelnat. Kan med fördel göras i förväg kvällen innan.