Smarriga fudge brownies

Älskar man choklad är denna ultimata kakan till fikat, så härligt chokladig och seg kaka med en len choklad fudge ovanpå. Kan det bli bättre?
Ingredienser:
- 2,5 dl Socker
- 1,5 dl Mjöl
- 125 g Smör
- 2 st Ägg
- 1 dl Kakao
- 2 tsk Vaniljsocker eller 1 tsk Vaniljpulver
Choklad Fudge Tryffel:
- 200 g Mörk choklad
- 1,5 dl Vispgrädde
- 5 g Smör ( 1 tsk )
Gör så här:
- Smält smöret i en kastrull och tillsätt socker, vaniljsocker, kakao och ägg. Blanda och vänd sedan i mjölet och rör om till en slät smet.
- Lägg bakplåtspapper i en form/plåt och häll i smeten, Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 20-25min. Låt svalna.
- Choklad fudge tryffel: Koka upp grädden i en kastrull och ta av från plattan. Bryt ner chokladen i den varma grädden och lägg i smöret, låt smälta och rör till en slät och glansig tryffel. Häll över i en skål och låt svalna och tjockna till i kylen, rör om då och då. Den ska inte stelna utan bara bli tjockare.
- Bred tryffeln över chokladkakan och skär i önskade bitar.