Hamilton Beach®

Jag fick äran att bli en av Hamilton Beach (länk) Ambassadörer där jag kommer att få hem deras produkter för att testa och recensera. Hamilton Beach säljer köksapparater som skall underlätta i köket, dom har allt från blenders till slowcookers, Jag tycker att detta skall bli jättekul för att jag älskar köksprylar.
 
Jag kommer att vara fullt ärlig när jag recenserar produkter så är det något jag inte tycker om så säger jag det.
 
 
Först ut som jag fick hem var deras Single Serve Blender som är en portions blender där du helt enkel mixar direkt in i en To-go bägare med ett smidigt dricklock. 
 
 
Snygg liten och smidig, fin rosa färg och en enkel på/av knapp med pulsfunktion, och bra sladdförvaring runt om.
 
 
 
Bägaren är enkel att sätta på och ta av genom att vrida lite på bägaren. Inga konstigheter!
 
 
På framsidan av bägaren finns en måttabell.
 
 
Vanlig to-go lock 
 
 
 
Jag har inte hunnit testa blendern ännu, utan det gör jag i ett separat inlägg men utav mina intryck hittills så tycker jag att den är liten och verkar smidig, tar inte mycket plats i skåpet. Bägaren och locket går att diska i diskmaskin. 
 
Men till det jag tycker är lite negativt är att eftersom man mixar direkt i bägaren och kan ta med sig den ut så tycker jag att det verkar liiite skumt att man ska gå ut med bägaren och så sitter knivbladen och allt kvar i den?! Eftersom de går inte att ta av, och botten på bägaren ser lite ostabil ut eftersom den är mindre och smalare nedtill. Så om man har den ståendes på ett bord kan man lätt välta omkull den.
 
Men det återstår att sätta den på prov, ska göra ett vält test och spilltest. To be continued ;-)