Fudge brownies

 
 
 
Ingredienser:
  • 250g Mörk choklad
  • 120 g smör
  • 4 st Ägg
  • 4 dl Socker
  • 1 dl Vetemjöl
  • 0,5 dl Kakao
  • 0,5 tsk salt
Topping:
  • 50 g Mörk choklad (Smält)
  • Flagad mandel
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 180c. 
  2. Smält chokladen och smöret över ett vattenbad, Blanda ihop socker och ägg i en skål och rör sedan i chokladblandningen, rör endast tills allt blivit en slät smet.
  3. Sikta mjöl, kakao och salt och vänd i smeten.
  4. Häll smeten i en form på ca 30x25cm med bakplåtspapper och grädda i ugnen på ca 25min. Låt svalna helt.
  5. Kakan blir lättare att skära upp om den får stå i kylen några timmar innan.
  6. Ringla över choklad och strö över flagad mandel.